Att konferera på Bergs Gård

Vi erbjuder konferens i en lugn och trevlig miljö. Gäster som kommer till oss söker gemenskap och arbetsro i lantlig charm. Arbetet går att kombinera med skogspromenader och avkoppling i Magasinets jacuzzi och bastu. Området på gården är stort och har möjlighet till utomhusaktiviteter. Arrangerade aktiviteter finns om så önskas.

I konferenslokalen Snickarboa finns det plats för ca 20-25 personer. Lokalen är utrustad med storbilds-TV, whiteboardtavla, block, pennor och trådlöst internet.

Vi erbjuder två-dagars konferens eller dag-konferens med möjlighet till övernattning.
I alla paket ingår; ensamrätt på anläggningen, förmiddagsfika med smörgås, lunch, eftermiddagsfika med bakverk, snacks och vatten under dagen, fri tillgång till relaxen, fri tillgång till trädgård med olika sällskapsspel såsom exempelvis boule och kubb.

Önskar ni vin eller öl till middagen lämnar vi gärna förslag på passande drycker, som ni sedan kan ta med till gården.

Vi sätter också gärna ihop olika förslag på aktiviteter under er konferens. I det vackra naturområdet erbjuder vi bland annat lerduveskytte, trailrunning, gårdsvandring och 5-kamp. Vi plockar gärna ihop en picknick-korg med närproducerade och ekologiska produkter till er aktivitet.

För föreläsningar inom kommunikation och karriär samarbetar vi med Veronica Carlsson.
Här kan ni läsa mer om deras föreläsningar.

Det går också att nyttja Bergsleden med tillhörande leder o looper, en 15 km lång motionsled som utgår från gården. Här finns möjlighet till att köra MTB. Cykel tar ni med själva. Det går även bra att vandra eller jogga.

Pris vid minst 10 personer.
Är ni färre, skriv gärna ett maill till oss här!

Boende
Mat & konferenspaket
Bröllop & Fest
Rum & Relax
Bergs Gård Trosa

Bergs Gård Stora Huset 1
610 75 Västerljung

Telefon: Frida 070-4954932 Magnus 070-5126273
E-post: info@bergsgardtrosa.se


Mark & Bygg verksamhet samt MTB-leder Magnus 070-5126273
Rum, Bröllop, Konferens, Köttbod, Lantbruk samt Ekonomifrågor Frida 070-4954932