Barnkalas

Vill ni ut på en spännande Skattjakt runt gården där vi följer kluriga ledtrådar i jakten på en försvunnen skatt? Eller vill ni ha en femkamp följt av fiskdamm?

Här finns allt möjligt skoj för äventyrliga barn! Vi har klättervägg, studsmatta & mountainbike. För de lite mindre lockar säkert ett besök hos gårdens smådjur!

När det är dags att äta kan ni grilla korv uppe på Bergstoppen, eller festa på gårdens goda hamburgare på vår mysiga uteplats. Informera oss innan om allergi/vegetarisk eller annan specialkost så ordnar vi alternativ mat.
Vi skräddarsyr ert kalas utifrån era önskemål och ger er en oförglömlig dag här på Bergs Gård.

Klicka här för att kontakta oss om mer info!


Vi planerar & arrangerar kalaset utifrån era önskemål

Har ni några särskilda önskemål gällande kalasets tema, dekorationer, tårta? Meddela oss två veckor innan kalaset så ordnar vi det! Berätta även vilken mat/efterrätt & dryck ni väljer (se nedan). Allt för att ni ska få en så fin dag som möjligt!

Vi har en del dekorationer på gården men om ni vill ha något speciellt behöver ni lämna av det på gården senast dagen innan kalaset så dekorerar vi! En personal från gården är med under hela kalaset.

Det ni ansvarar för är: Färdiga kalaspåsar till fiskdamm eller skattjakt, samt minst en medföljande vuxen.

Vid skattjakt behöver påsarna lämnas på Gården senast dagen innan kalaset, detsamma gäller om ni har några särskilda dekorationer.

Kostnad vid minst 10 personer (barn eller medföljande vuxen):
260:-/person om ni väljer Gårdens korv som mat
350:-/person om ni väljer Gårdens hamburgare som mat

Följande ingår i priset:

Mat
Välj mellan Gårdens goda wienerkorv med bröd eller Gårdens hamburgare, vi grillar maten tillsammans. Informera oss innan om allergi/vegetarisk eller annan specialkost så ordnar vi alternativ mat.

Dryck
Ekologisk Smakis eller saft. Kaffe finns till fikat för medföljande vuxen.

Efterrätt
Välj mellan glass eller födelsedagstårta. Berätta gärna om önskemål kring tårtans innehåll & utseende, samt ev. allergier.


Aktiviteter som ingår är följande:

  • Klättervägg
  • Studsmatta
  • Fiskdamm - Vi ordnar dammen, föräldrar behöver ordna färdiga påsar.
  • Tre/femkamp
  • Skattjakt runt gården

Under skattjakten går vi runt gården tillsammans och letar efter kluriga ledtrådar. På vägen besöker vi bland annat klätterväggen, studsmattan och hälsar på hos djuren. Skattjakten går som en röd tråd genom hela kalaset tills vi mot slutet hittar & gräver upp vår skatt.

Om ni vill ha både skattjakt & trekamp så vävs det in liknande uppgifter i själva skattjakten, enda skillnaden är att vi kämpar tillsammans för skatten istället för mot varandra i lag som en klassisk trekamp.

Tillval:

Cykla mountainbike

Cykla mountainbike runt våra fina leder & MTB-banor! Vi har allt från barnvänliga banor för springcykel upp till pump track med hopp för den våghalsige.

Bergs Gård Trosa

Bergs Gård Stora Huset 1
619 95 Västerljung

Telefon: 0156-42 00 20
E-post: kontakt@bergsgardtrosa.se


Kontakt Mark o Bygg: info@bergsgardtrosa.se