Café

Vårt café ligger inne i vår nya gårdsbutik. Ett mysigt litet fik med både luncher och kaffebröd. Det vi serverar i caféet är tillagat i gårdens kök av vår kökschef Josefine och hennes team.

Vi varierar menyn efter säsong och efter de lokala råvaror vi har att tillgå. Några exempel på rätter som finns på menyn är rykande het gulashsoppa som serveras med hembakt surdegsfralla, paj med gårdens nötfärs serverad med sallad och vitlökscreme, charktallrik som består av gårdens kallskurna kött coh korvar med tillbehör.

Fikabrödet är bakat med mycket kärlek. Bullarna som är bakta med surdeg är mycket populära, vid semmeltider har vi den gudomliga surdegssemlan. Chokladbollar, biskvier, småkakor och mycket mer...

Förutom kaffe, te och smakis går det fint att välja sörmländsk äppelmust och nektar. Vi har fullständiga rättigheter på gården så i caféet går det fint att ta ett glas vin eller bubbel eller avnjuta den lokala ölen från Trosa Ölkompani.

Sommartid har vi vår uteservering öppen vid våra trädgårdsodlingar. I mitten av denna finns en damm med fontän som ger en harmonisk och avslappnande stund. Om ni vill väljer ni er egen plats på gården att fika på. Vi packar er picknickkorg med filt och fika. Vi har lekplatser på gården där era små säkert vill leka en stund.

Öppet
Varje fredag, lördag och söndag kl 11-16 året runt.

Sommartid utökar vi våra öppettider

Bergs Gård Trosa

Bergs Gård Stora Huset 1
619 95 Västerljung

Telefon: 070-4954932
E-post: info@bergsgardtrosa.se


Mark & Bygg verksamhet samt MTB-leder Magnus 070-5126273
Rum, Bröllop, Konferens, Köttbod, Lantbruk samt Ekonomifrågor Frida 070-4954932