Bröllop- & festlokaler

Bröllop

Fira ert bröllop eller högtidsdag med nära och kära på Bergs Gård i natursköna Sörmland. En avslappnande helg då ni kan njuta och umgås med era gäster.

Knyt era kärleksband under ekarna på Bergs Gård, kanske får ni nyfikna kossor som publik!
Eller i den vackra kyrkan i Västerljung. Fira sedan ert bröllop i någon av våra trevliga festlokaler.

Vi erbjuder er en naturnära och familjär miljö där ni stannar en hel helg. Här har ni ensamrätt på anläggningen med relaxavdelningen under hela er vistelse!

Logen

Logen på Bergs Gård är en genuin och charmig festlokal. Lokalen passar från allt till dop, bröllop, släktträff eller företagsfest.
På logen finns bord och stolar för 150 personer samt en bar och scen. Logen är inte värmeisolerad, därför passar det bäst att ha ert arrangemang under sommarhalvåret.

Hyr man logen för fest hyr man samtidigt hela boendet Rum & Relax.

Här kan ni se fler bilder från logen
Fotograf: alinebouma.nl

Snickarboa

Vårt minsta boende går också bra att hyra för en intim och mysig familjetillställning. I lokalen finns det plats för 20 personer. Här kan du använda dig av ett fullt utrustat kök och ett stort matsalsbord där alla får plats.
Perfekt för det lilla bröllopet eller kalaset!

Måltider

Vi ordnar er bröllopsmeny efter era önskemål med gårdens ekologiska kött och andra närproducerade råvaror. Vi arbetar för en hållbar miljö, både när det gäller maten, lokalen, avfallshantering och miljön.
Nötköttet och korvarna kommer direkt från gården och maten är tillagad från grunden med ekologiska eller närproducerade produkter i den mån det går.

Är detta intressant, hör gärna av er så skickar vi gärna en offert.

Ni är även välkomna att laga er egen middag eller anlita annat företag för exempelvis catering. Om ni väljer detta så vill vi gärna att ni kontaktar oss först för ett godkännande av oss. Vi månar och värnar om vårt ekologiska och hållbara varumärke.

Vi har vårt ekologiska nötkött och korvar till försäljning, som vi förmedlar till er vid egen matlagning.

All dryck köps in av er.

Samarbetspartners

Vi samarbetar gärna med andra lokala företag som delar vårt höga servicetänk och vår höga kvalité. Här följer några exempel på våra samarbetspartners:

Vigselförrätare hittar du på Trosa kommun

Bergs Gård Trosa

Bergs Gård Stora Huset 1
610 75 Västerljung

Telefon: Frida 070-4954932 Magnus 070-5126273
E-post: info@bergsgardtrosa.se


Mark & Bygg verksamhet samt MTB-leder Magnus 070-5126273
Rum, Bröllop, Konferens, Köttbod, Lantbruk samt Ekonomifrågor Frida 070-4954932