Bröllop- & festlokaler

Bröllop

Helhetskoncept med boende för 44-54 gäster samt måltider på gården. Fira ert bröllop eller högtidsdag med nära och kära på Bergs Gård i natursköna Sörmland. En avslappnande helg då ni kan njuta och umgås med era gäster.

Knyt era kärleksband under ekarna på Bergs Gård, kanske får ni nyfikna kossor som publik!
Eller i den vackra kyrkan i Västerljung. Fira sedan ert bröllop i någon av våra trevliga festlokaler.

Vi erbjuder er en naturnära och familjär miljö där ni stannar en hel helg. På gården har vi totalt 54 bäddar sommartid (44 bäddar vintertid) fördelat i de olika stugorna som ni kan läsa om här. 44 av bäddarna finns i våra stugor samt 10 bäddar i våra extrarum som vi ställer iordning under sommarsäsongen.

Logen

På logen kan vi välkomna upp till 150 gäster. Logen på Bergs Gård är en genuin och charmig festlokal. Lokalen passar från allt till dop, bröllop, släktträff eller företagsfest.
Logen är inte värmeisolerad, därför passar det bäst att ha ert arrangemang under sommarhalvåret.

Vardagar går också fint att fira bröllop på Bergs Gård. Lunchbröllop är också ett trevligt alternativ.

2020/2021 börjar vi nu få bokningar till Logen. Är det lockande med ett bröllop på Bergs Gård, boka ert möte redan idag så tittar vi på gården gemensamt.

Stort lycka till med planeringen av er fina dag!

Här kan ni se fler bilder från logen
Fotograf: alinebouma.nl

Ladugården

I denna mysiga matsal kan vi vara max 70 gäster. Magiskt vinterbröllop lockar många. Vi har byggt om vår gamla koladugård till en vacker matsal. Här kan ni fira era festligheter året runt. Denna lokal rymmer ca 70 sittande gäster. Det går även att kombinera logen och ladugården om så önskas. En höstdag kankse ni vill ha vigseln och minglet på logen för att sedan gå ner till den varma matsalen och intaga middagen.

Snickarboa

Vårt minsta boende går också bra att hyra för en intim och mysig familjetillställning. I lokalen finns det plats för ca 20 personer. Här kan du använda dig av ett fullt utrustat kök och ett stort matsalsbord där alla får plats.
Perfekt för det lilla bröllopet eller kalaset!

Håller man fest på Bergs Gård på Logen eller i Ladugården hyr man även samtliga boenden på gården.

Måltider

När man firar sina festligheter på Bergs Gård står vi för maten och drycken, man kan inte ta med egen dryck. Har ni ett liten tillställning i Snickarboa går det fint att laga sin egen middag och ta med egen dryck. Vi har vårt ekologiska nötkött och korvar till försäljning, som vi förmedlar till er vid egen matlagning i Snickarboa.

Vår kökschef ordnar er bröllopsmeny efter era önskemål med gårdens ekologiska kött och andra närproducerade råvaror. Vi arbetar för en hållbar miljö, både när det gäller maten, lokalen, avfallshantering och miljön.
Nötköttet och korvarna kommer direkt från gården och maten är tillagad från grunden med ekologiska eller närproducerade produkter i den mån det går.

Passa på att förlänga bröllopet till en bröllopsweekend. Get to gether middag på fredagen, frukost och lunch på lördagen och brunch på söndagen. Njut av härliga måltider hela er helg.

Är detta intressant, hör gärna av er så skickar vi en offert.

Bergs Gård Trosa

Bergs Gård Stora Huset 1
619 95 Västerljung

Telefon: 070-4954932
E-post: info@bergsgardtrosa.se


Mark & Bygg verksamhet samt MTB-leder Magnus 070-5126273
Rum, Bröllop, Konferens, Köttbod, Lantbruk samt Ekonomifrågor Frida 070-4954932