Jul

Fira Jul på Bergs Gård

Välkommen till oss på Bergs Gård Rum & Relax strax utanför idylliska Trosa. Här hittar du ett unikt och ombonat boende i nyrenoverat modernt magasin med närhet till skog och sjö.

Vandra på Sörmlandsleden, åk pulka i backen eller längdskidor på åkern. Gå ut i skogen och hugg din egen julgran. Promenera upp till vår nygjorda grillplats på ”Bergstoppen” och grilla gårdens korv. Ekologiskt kött och korv och ägg från gårdens höns finns i Köttboden. Utrymme för lek och skoj för barnen och avkoppling för vuxna. Plats för upp till 30 övernattande gäster.

Fira jul vid havet. Vid en lugn vik nere i Källvik har vi vår pärla Tyvudden Gård. Mys framför brasan och laga en härlig julmiddag i det moderna köket. Perfekt för er som bara vill vara.

Julen ska vara fridfull och det får den vara hos oss.

GOD JUL

Jultallrik på Bergs Gård

Välkomna att avnjuta en delikat och unik jultallrik i vårt charmiga hus. Hos oss hittar ni en avslappnad stämning på gården.
Först serveras ni en varm kryddad äppelmust utanför husets entré. Sedan välkomnas ni in i matsalen av kocken, där ni möts av dofter av nylagad julmat från gården.

Kocken serverar er en tallrik som består av:
Jonssons (tillagas med gårdens rökta kött), köttbullar, prinskorv, enbärskokt kött med äppelchutney, rödbetssallad, grönkål, ägghalva med smetana och rökt kött, hembakt surdegsvört, hembakt fröknäcke, kryddig ost och julmedwurst.
Till efterrätt finns kaffe eller te, mjuk pepparkaka med mandel och russin serverad med vispad grädde och rårörda lingon.

Samtliga råvaror är närproducerade och ekologiska så långt det går. Kött och korv är tillagat av gårdens ekologiska nötkött.

Varför inte kombinera jultallriken med en konferens, möte, övernattning med familjen, vännerna eller kollegorna. Maila oss era önskemål så återkommer vi med ett förslag.

Pris: Jultallrik 400 kr, barn 2-12 år 150 kr. Sällskap om minst 8 pers.

Har du frågor om matens innehåll och allergier? Maila oss.

Välkomna till Bergs Gård - vår oas i vardagen!

Bergs Gård Trosa

Bergs Gård Stora Huset 1
610 75 Västerljung

Telefon: Frida 070-4954932 Magnus 070-5126273
E-post: info@bergsgardtrosa.se


Mark & Bygg verksamhet samt MTB-leder Magnus 070-5126273
Rum, Bröllop, Konferens, Köttbod, Lantbruk samt Ekonomifrågor Frida 070-4954932