MTB & Trail

På markerna som hör till Bergs Gård Trosa har du utmärkta möjligheter att ge dig ut på mountainbike. Eller varför inte prova traillöpning eller helt enkelt vandra!

På kartan nedan ser du härliga stigar, leder och loopar som utgår från gården och som vi sköter om och håller markerade. Vi har delat upp och namngivit de olika lederna och vi beskriver dem kort här. Stigarnas färg på kartan har inte med svårighetsgrad att göra utan är för att skilja dem åt. Totalt är det 20 km leder. Det är uteslutande stigar, skogstraktorvägar och hälleberg. Inte en meter vanlig grusväg och bara en kort passage på 80 meter över en landsväg.

För en van stigcyklist tar det ca 2 timmar att cykla alla leder och loopar om man gör något drickastopp här och där. Men då tror vi att du är helt slut och kanske längtar efter bubbelbad på Bergs Gård Rum & Relax. Eller varför inte ett varv till! Vi måste berätta att våra leder och loopar är så krävande att nybörjare och barn under 12-13 år inte riktigt kan njuta av dem.

Det går jättebra att parkera bilen på Bergs Gård. Kör upp på gården och sväng ner till vänster om Stora Ladan och parkera vid gamla maskinhallen. Tänk på att inte blockera portarna eller körvägar.

Bergs Gård har även B&B och försäljning av egenproducerade köttprodukter. Sommartid har vi café öppet vissa dagar och glassförsäljning. Det är i praktiken oftast folk på plats som kan hjälpa dig till rätta men ring eller SMS gärna först om du är osäker.

Med de orden hälsar vi dig varmt välkommen till Bergs Gårds MTB-Arena!

För mer information om våra leder klicka här

Bergs Gård Trosa

Bergs Gård Stora Huset 1
610 75 Västerljung

Telefon: Frida 070-4954932 Magnus 070-5126273
E-post: info@bergsgardtrosa.se


Mark & Bygg verksamhet samt MTB-leder Magnus 070-5126273
Rum, Bröllop, Konferens, Köttbod, Lantbruk samt Ekonomifrågor Frida 070-4954932