Rum & Relax

Njut av ett unikt boende i en fantastisk miljö. På Bergs Gård kan du känna lugn och avkoppling i en lantlig och personlig miljö.

Vi har flera hus som vi hyr ut kortare perioder för semester, konferens, firanden och bröllop. Vi har lokaler för upp till 150 personer och naturmiljöer där ni kan vistas utomhus. Vi lagar all vår mat på gården. De flesta boenden har också fullt utrustat kök. Alla måltider kan fås som catering. Vårt café och butik är öppen för boende under dagen. Se aktuella öppettider på vår startsida.

Stora Huset, Storstugan, Lillstugan och Tvättstugan ligger på Bergs Gård, en bondgård belägen 10 km från pittoreska Trosa. Här är naturen nära inpå med gröna ängar, djupa skogar och djur som betar.

Vårt hus på Tyvudden Gård ligger precis vid en lugn vik av Östersjön. Här njuter man av fina vandringsleder och havet. Njut av brasor från kaminen och husets bastu.

Brommagården ligger mitt i naturen, nära Bergs Gård. Här har vi boenden för både små och stora sällskap. Njut av bastu i eget boende. Bad med strand och brygga ligger vid gården.

Vill du enbart njuta av vår mysiga relax går det också bra. Ert sällskap har självklart ensamrätt på den under hela er bokade tid.
Vi har två relaxer på gården med bubbelbad, bastu och dusch. Spadelen Magasinet går att hyra max en vecka före planerat besök. Magasinet är en del av Stora huset och i första hand hyr vi ut huset i sin helhet.

Vi har även en fristående relax som är mysigt belägen med fin utsikt på gården. Hos oss finner ni en stunds avkoppling på en unik och personlig plats. Välkommen till Bergs Gård – en oas i naturskön miljö!

Bergs Gård Trosa

Bergs Gård Stora Huset 1
619 95 Västerljung

Telefon: 0156-42 00 20
E-post: kontakt@bergsgardtrosa.se


Kontakt Mark o Bygg: info@bergsgardtrosa.se