Uthyrning MTB-cykel

Du kan hyra ett stort urval av cyklar hos oss. Vi har tagit in nya hyrcyklar senaste tiden som väntar på dig.

Bokning av cykel sker via bokningsappen (Hyr MTB) på vår hemsida och sker senast 8.00 samma dag som du vill hyra cykel. Därefter hyr man cykel på plats. Gå till gårdsbutiken eller ring på 0156-420 020.

Vill du veta vilka cyklar som går att hyra? Gå in på bokningsappen "Hyr MTB" och välj den cykel och den dag du önskar hyra på. Du kommer då se om den är tillgänglig. Vi har cyklar för både barn och vuxna från Scott och Trek i storlek 27.5+, 29" och cyklar för barn & ungdom. De passar de flesta cyklister oavsett längd. Däck finns i olika storlekar.

Ni kan ser vår nuvarande lista på cyklar här. Av de heldämpade cyklarna har inte alla kommit till oss ännu, i dagsläget finns 3 st small och 1 st medium. Vi har även E-MTB (el-cyklar). Du kan läsa mer om dem i bokningsappen.

Läs våra bokningsvillkor här

Våra cyklar är gjorda för en smidig upplevelse. Ett exempel är Scott Scale 27.5+ med dämpare fram har fått mycket bra betyg i tester. Tack vare att de har sk plusdäck får du en skön upplevelse även om de inte har bakdämpare (vi har undvikit det för att du inte ska få problem med inställning av bakdämpare vilket tar ganska lång tid för att bli bra).

Hjälm och spåravgift ingår när du hyr cykel av oss.

Guidning: Är det första gången du cyklar MTB eller känner dig osäker rekommenderar vi dig att boka en guidad tur hos oss för den bästa upplevelsen av MTB! Kontakta oss på mtb@bergsgardtrosa.se för mer info!

Bergs Gård Trosa

Bergs Gård Stora Huset 1
619 95 Västerljung

Telefon: 0156-42 00 20
E-post: kontakt@bergsgardtrosa.se


Kontakt Mark o Bygg: info@bergsgardtrosa.se